Bige László

Bige László alaposan megtréfálta Mészáros Lőrincet. Mészáros készpénzes előrefizetéssel több mint 10 milliárd forintot fizetett ki az elmúlt két hónapban Bige Lászlónak.


Gyurcsanyek 4 Milliard Dollart Mentettek Ki Indoneziaba Wrestling

Tízezer tonna műtrágyát vett akciós áron.

. A műtrágya-milliárdos cége olcsóbban adja az árut mint amennyiért korábban azt Mészáros Lőrincnek adta. A lap szerint az Agrolink Zrt. Bige szerint most kicsi a kereslet és ösztönözni kell a vásárlásokat.

Azért csinálják ezt velem mert nem értek egyet a politikájukkal és nem értek egyet a lopással. A műtrágya-milliárdos cége olcsóbban adja az árut mint amennyiért korábban azt Mészáros Lőrincnek adta. Bige László alaposan megtréfálta Mészáros Lőrincet.

Piaci forrásaink szerint cégeik gond nélkül üzletelnek. Fontos figyelmeztetés érkezett a nyugdíjkorhatárról Oroszország kiadta a parancsot Ukrajna lerohanásának. Fontos figyelmeztetés érkezett a nyugdíjkorhatárról Oroszország kiadta a parancsot Ukrajna lerohanásának.

A két cég nem erősítette meg de. A NER első számú oligarchája tehát azzal a Bigével üzletel milliárdos tételben akit állítólag ádázul üldöznek a hatóságok és akiről a Fidesz agrárminisztere azt mondta hogy 36 milliárd forinttal károsította meg a magyar. Tulajdonosa látványos konfliktusban van a kormánnyal és a hatóságokkal Mészáros Lőrinc érdekeltsége tízmilliárd forintért vásárolt tőle műtrágyát írja a 24hu.

Ádázul üldözik a hatóságok Bige Lászlót a színfalak mögött viszont úgy fest a műtrágyakirály megfér az ország első számú oligarchájával Mészáros Lőrinccel. Miközben Bige László a Nitrogénművek Zrt. Támogatói között továbbra is ott van a milliárdos Bige László is akivel luxusétteremben találkozott és félmillió forintos bort iszogatottMárki-Zay Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt legutóbb ahol többek között arról is beszélt hogy Bige László eddig valamivel több mint tízmillió forinttal támogatta a kampányát.

Bige László a miniszternek. Bige szerint most kicsi a kereslet és ösztönözni kell a vásárlásokat.


Musee De Cluny Museecluny Musee Du Louvre Louvre Painting


Pin On Hungarian Vizsla Bronze Statue Life Size


Tudta Varga Mihaly Igazi Rocker Video Chef Jackets Rocker


Kaufmann Mercantile Quality Goods For A Slow Thoughtful Lifestyle Bauhaus Weimar Morning Workout


The B 52s Logo Logo Band Logos B 52s


Pin On Vicces


Pin On Magyar Politikai Hazugsagok Manipulacio


Pin Auf Magyar Politikai Hazugsagok Manipulacio


Magankorhazat Alapitottak A Szekesfehervari Allami Korhaz Orvosai Nlcafe Building Landmarks Hallgrimskirkja

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel